Kaldıraç, AKA-DER, İşçi Gazetesi, Özgür Lise ve Sosyalist Kadın Hareketi “Direnenler Buluşuyor Geleceğe Yürüyor”şiarıyla Ankara’da 1 Mayıs şenliği düzenleyecek

Kaldıraç, AKA-DER, İşçi Gazetesi, Özgür Lise ve Sosyalist Kadın Hareketi “Direnenler Buluşuyor Geleceğe Yürüyor” şiarıyla 1 Mayıs şenliği düzenleyecek.

Şenlik, 28 Nisan Perşembe günü Ankara’da Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılacak. Şenliğe direnen işçiler, öğrenciler, kadınlar katılacak; İlkay Akkaya, Bajar ve Liberte sahne alacak.

“Birbirimizden güç alarak güzel günleri umutla ve direnişle örgütlemek için bir araya geliyoruz”

Şenliğe çağrı için yapılan açıklamada, “İşçi ve emekçilerin bayramı 1 Mayıs’a doğru yol alırken direnişin hiç durmadığı; isyanın hiç bitmediği, iradenin ve coşkunun yükseldiği bu dönemde direnişi bir adım daha yükseltmek, birbirimizden güç alarak güzel günleri umutla ve direnişle örgütlemek için bir araya geliyoruz” denildi.

“Direnenler Buluşuyor Geleceğe Yürüyor” diyerek Kaldıraç Hareketi, Anadolu Kültür ve Araştırma Derneği, İşçi Gazetesi, Özgür Lise ve Sosyalist Kadın Hareketi olarak 28 Nisan’da Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde İlkay Akkaya, Bajar ve Liberte’nin de aramızda olacağı 1 Mayıs şenliğimizde buluşuyoruz.” diye seslendi.

Şenlik ve 1 Mayıs’a birlikte katılmak için Kaldıraç Ankara’nın sayfasına mesaj atabilirsiniz.

Bilet temin noktaları;

  • Biletinial.com
  • Sakarya Cd. Nefes Bar
  • Konur 2 Sok. Bahar Bar
  • Konur Sok. Baykuş Kafe
  • Karanfil Sok. Fidan Kültür Kafe
  • Bayındır 2 Sok. İrene Kültür Evi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz