Maltepe Belediyesi’nde grev kırıcılığa karşı tepki

Maltepe Belediyesi işçilerinin hakları için greve çıkmasının ardından grev kırıcılığı yapmaya çalışan Belediye Başkanı Ali Kılıç, işçiler ve halk tarafından yuhalandı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı Mahallesi’ndeki pazarda CHP Meclis üyeleriyle beraber grev kırıcılığı yaparak çöp toplamaya çalıştı. Belediye işçileri grev kırıcılarını engellemek için pazar yerine gitti. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri işçiler ve halk tarafından yuhalandı.

Ali Kılıç’ın CHP meclis üyeleriyle beraber Küçükyalı Mahallesi’ndeki pazara gelmesiyle kalabalık arttı. Bir yurttaş, Belediye Başkanı Ali Kılıç’a CHP meclis üyeleri ve belediye şirketi MATAŞ’ın yetkililerinin çöp toplamaya zorladıkları 60 İŞKUR işçisini hatırlatarak, “Yarın onlar da greve çıkacak o zaman ne yapacaksınız? Ben CHP’li biri olarak söylüyorum o ücretlere nasıl geçinsin bu insanlar” diye sitem etti.

İşçilerin ve toplanan halkın yuhaladığı Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sendika ile görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede çözmeye çalışacağız” diyerek pazar yerinden ayrıldı.

KaynakEvrensel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz