Bu sefer de çocuklara oyuncak fırlattılar, sokağa çıkma yasağında izdiham yaşandı

AKP’li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu otobüs üstünde ilçeyi gezip çocukların üzerine oyuncak fırlattı. Yüzlerce çocuk oyuncakları kapmak bir birini ezdi. 

AKP’li Antep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle otobüs üstünde ilçeyi gezerek çocuklara oyunca dağıttı. Görüntülerde otobüslerden konvoy oluşturan Tahmazoğlu, ilçe merkezinde sokaklardan geçerek oyuncakları çocukların üzerine fırlattığı görülüyor.

Söz konusu görüntüleri sosyal medyadan paylaşan yurttaşlar sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen oyuncakların çocukların üstüne atılmasını “şov” olarak tanımladılar. Görüntülerde ayrıca otobüslerin peşinden büyük bir çocuk kitlesinin uzun bir süre koştuğu ve zaman zaman izdihamların yaşandığı görülüyor.

“Çocukları peşinden koşturup kafalarına oyuncak atmak nedir?” diye soran yurttaşlar, “Pandemi önlemleri, sokağa çıkma yasağı hak getire. Her şeyiniz bu şekilde. Yazık!” yorumları yaptı.

BAŞKANA GÖRE SÜRPRİZ

Antep Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı koronavirüs illere göre risk durumu haritasında “Çok yüksek riskli” iller arasında yer alıyor. Hem sokağa çıkma kısıtlaması hem de salgın kurallarına uyulmadığı görülen görüntülere ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Tahmazoğlu, “23 Nisan’ı buruk bir şekilde kutluyoruz ama biz çocuklarımıza bu özel günlerinde bir sürpriz yapalım dedik” dedi.

KaynakM.A.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz