Avcılar Belediyesi emekçileri: Sözleşme taleplerimiz doğrultusunda imzalansın

Avcılar Belediyesi emekçileri yaptıkları açıklamada, toplu sözleşme taleplerini bir kez daha hatırlattı

İstanbul Avcılar Belediyesi önünde toplanan emekçiler toplu sözleşmenin talepleri doğrultusunda imzalanmasını istediler.

Açıklama yapan Tüm Bel Sen 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, “Teknik personelin arazi tazminatı 2017 yılından bu yana ödenmemiştir. 31 Mart’a kadar tüm alacaklarının sözünü veren başkanın bu sözünün takipçisi olacağız” dedi.

Emekçilerin, toplu iş sözleşmesinin imzalanması için düşük artışları kabul etmediğini ifade eden Sönmez, “Emekçinin özverisinin görülmesini ve ayrımcılık dayatmasının geri çekilmesini, sözleşmeli memurlara Mahalli İdareler Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları Genelgesi’nde belirlenen limitlerin üzerinde maaş ödenmesini, 5 yıla yakın ödenmeyen alacaklarımızın derhal ödenmesini, temsilcimize baskılara son verilmesini, sendikamızı hedef alan keyfiliklerin ve saldırıların son bulmasını, sürgünün kaldırılmasını, iş barışının ve çalışma düzeninin sağlanması için emekçilerin haklarına öncelik verilmesini ve alacaklarının zamanında ödenmesini istiyoruz” dedi. 

KaynakEvrensel

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz